Nieuws & Advies

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws inzake schenk- en erfbelasting en financiële planning is cruciaal. Onze redactie filtert voor u het nieuws uit verschillende bronnen en vat het overzichtelijk samen. Dit nieuwsoverzicht is gratis, ook voor niet-abonnees. Maar er is meer! Wij geven u ook direct toepasbare adviezen om uw vermogen te optimaliseren: 100% legaal en in de praktijk getest.

Toelichting

Gedetailleerd maar bondig, gemakkelijk te doorzoeken en te lezen. Experts houden dit naslagwerk dagelijks up-to-date. Gebruik deze toelichting om uw kennis van de schenk- en erfbelasting snel te vergroten. ‘Toelichting’ is de theoretische basis van ‘Nieuws & Advies’ en de andere hulpmiddelen op deze online oplossing.

Praktijk & Advies

Dagelijks wordt u geconfronteerd met tal van praktische vragen over schenk- en erfbelasting en financiële planning. Praktijk & Advies’ begeleidt u bij belangrijke beslissingen door de verschillende opties duidelijk voor te stellen en de juiste keuze te motiveren.

Praktijktools & Modellen

Handige rekenprogramma’s, voorbeeldbrieven en -contracten voor elke situatie. Zo bent u er zeker van dat u op een snelle en efficiënte manier gepersonaliseerde en gemotiveerde adviezen en oplossingen heeft.

Cijfers & Regelingen

Gedetailleerde overzichten over de volle breedte van de schenk- en erfbelasting, het belastingrecht en aanverwante gebieden. Met alle tarieven en cijfers, ook die van de voorgaande jaren. Zo bent u er zeker van dat u met de juiste gegevens werkt.

E-mailservices

Kies zelf welke overzichtelijke e-mails u wenst te ontvangen om uw gebruik van deze online oplossing nog verder te optimaliseren. Wij brengen u zo op de hoogte van het meest recente nieuws, onze nieuwste adviezen, nieuwe hulpmiddelen en al onze updates. Deze e-mails brengen u direct naar de juiste plaats op de online oplossing om zo nog meer tijd en geld te besparen.

Toegang abonnees

Klaar voor een abonnement?

NU ABONNEREN!

Laatste updates

De inhoud van deze online oplossing wordt continu up-to-date gehouden en er worden regelmatig hulpmiddelen aan toegevoegd zodat u geen enkele belastingbesparingstip mist.


Laatste toevoegingen: